За Нас

Основана во 2018 година, фирмата Бар&Брекфаст си постави за цел изготвување здрава и хранлива продукција со примена на најмодерна производна технологија според највисоките меѓународни стандарди.

Ние го пратиме светскиот тренд на здрава исхаран и здрав живот и им нудиме на нашите потрошувачи извонредни вкусови и доживувања. Нашите производи се состојат од природни ингредиенти како сушено овошје и разновидни јатки. Се користат исклучително природни состојки кој се безглутенски. Сакаме да го збогатиме пазарот со здрава, хранлива и вкусна продукција.

Мисија

: Испорачуваме квалитетни барови во секојдневниот живот. Тоа го правиме со грижа кон околината и општеството. Формираме силно партнерство со нашите потрошувачи.

Визија

Да бидеме препознатливи како искрена и грижлива компанија со квалитетни производи, која меѓу другото промовира етички и општествени вредности и испорачува адекватна награда за сите стејкхолдери.

Цел

Да се стане водечка, препознатлива, респектабилна фабрика за производство на барови и пасти во регионот.Контакт

За повеќе информации, ве молиме контактирајте не преку е-маил, телефон или преку социјалните медиуми.
Ви благодариме.

  • Hristo Tatarchev 17/2
  • +38970394479
  • ddarko.dimitrovski@gmail.com